Puppy week 1 dag 7

Dinsdag 10 februari;

Maandagochtend om 7 uur plotseling gewekt; mijn dochter is flauw gevallen nadat ze in haar vinger heeft gesneden. Ze heeft haar hoofd ernstig gestoten op de marmeren vloer.  In mijn bijzijn valt ze nog 2 x flauw.  Mijn jaarlijkse herhalingscursus van de BHV is nu wel handig, vooral rustig blijven. Alles valt gelukkig mee, even goed in de gaten houden vandaag. Maar ik ben nu zo wakker dat ik maar naar mijn werk ga.  Toch handig dat flexwerken. Hans zorgt voor de pups.  Dinsdagnacht liggen de pups heel erg verspreid in de bak, te warm dus.  Gauw lamp omhoog gezet zodat ze elkaar en de moeder weer opzoeken.  De stamboomaanvraag is ingevuld (voor alle pups nu een naam doorgegeven die op de stamboom komt), deze kan niet meer worden gewijzigd. Als de chipper komt (na 5 a 6 weken)dan zoeken wij het betreffende hondje erbij, chip erin en klaar.  De pups wegen bijna allemaal even zwaar en komen ook zeer gelijkmatig aan. De agenda loopt al aardig vol, leuk zo veel belangstelling.  Ik heb al mensen die voor over 5 weken graag langs willen komen, zo maar voor de lol.  Morgen lekker de hele dag alleen thuis; kan ik misschien wat leuke foto’s maken.