Didimos the Duke, geboren 3 maart 1988.

Nadat we ons 1e huis gekocht hadden wilden we graag een hond aanschaffen. Dit werd een Bull-Terrier; in die tijd geen gebruikelijke keuze omdat ze in die dagen ernstig verward werden met de Pitt-bull!! Wij hebben bij heel wat mensen wat voorbereidend werk moeten verrichten, de meeste vonden het nogal eng.

Dus wij op zoek naar een pupje. Op de show eerst goed rond gekeken wie zich met de Bull-Terrier bezighield, en wat wij zelf wilden. Na wat contacten/bezoekjes (maar liefst 3 uur rijden, en ook 3 uur terug ) zijn wij dan o.k. bevonden als baasje van een pup. We mochten er een uitkiezen.

Het werd een black-brindle; roepnaam Max. Hij bracht ons veel plezier, en zorgde voor de nodig actie, was onverschrokken vond alles leuk. Een echte alle mans vriend, we hebben hem nog nooit kwaad gezien. Eigenwijs was hij des te meer. We zijn wel een eens een paar dagen weg geweest, de oppas wilde hem graag verwennen; hij at het gewoon niet op; hij was gepikeerd dat we hem alleen gelaten hadden.

Slopen kon hij ook erg goed (dit was uiteindelijk altijd onze eigen schuld); nu kunnen we er om lachen maar toen niet. Hij vernielde de onderste traptrede, wollen vloerkleed, bankstel, donzen dekbed (zag er ook erg leuk uit toen we hem vonden ?!) panty’s altijd net voordat je wegging, en uiteraard schoenen.

12 jaar is hij bij ons geweest, en heeft ons een leuke tijd bezorgd.

Hij heeft ons hart veroverd, en tot op de dag van vandaag praten we nog steeds over hem. Hij heeft ons besmet met het bullen-virus, na hem zijn er nog vele gevolgd.

Maar………… het blijft toch altijd de eerste.

Klik hier voor Max’ zijn fotoalbum.